Koleksi Terdahulu

Bangkit pants merupakan koleksi ketiga keluaran The Brado. Seluar ini diaspirasikan untuk membantu lelaki bergaya santai dengan seluar pendek disamping menutup aurat bagi memudahkan ia digayakan tidak kira tempat dan keadaan sekali pun. Bangkit dijahit menggunakan matarial berkualiti tinggi untuk memastikan keselesaan untuk kegunaan harian

Brado mula mengorak langkahnya pada tahun 2019 dengan pengeluaran 'BRADO Pants'. Pengeluaran 'Brado Pants' pada ketika itu adalah untuk menembusi pasaran seluar pendek menutup aurat. Pelancaran 'Brado Pants' sebanyak 3 warna mendapat sambutan hangat pada ketika itu sehingga habis terjual.

 

BRADO Pants
 

Pada tahun 2020 pula, Brado telah mengeluarkan pula 'Stretchable pants' untuk memberikan material berkualiti tinggi. Brado bermula dengan memberikan kualiti kain 5% stretchable dan ia telah terbukti menjadi pilihan setiap lelaki kerana pemakaiannya yang selesa. keluar. 'Stretchable Pants' pada katika itu hanya dikeluarkan dengan satu warna dan juga habis terjual.

STRETCHABLE Pants

 

Bagi tahun 2021, Brado, memperkenalkan Bangkit pants untuk meneruskan  memberi pelanggan merasai seluar kami yang lebih berkualiti. Oleh itu, jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk dapatkan Bangkit sekarang.

 

Saya MAHU Bangkit Pants!